• Kiskarácsony

    2015. december 6.

    Gyermekváros a fiatalok esélyegyenlőségéért programsorozat negyedik rendezvényén példaértékű volt az egyéni és vállalati önkéntesség összefogása, melynek eredményeként 100 gyermekotthonban élő gyermek találkozhatott többek között a Mikulással.

    2015. december 6-ám, vasárnap Mikulásnap alkalmából a Kerekerdő Élményparkban a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Arany János Gyermekotthon lakóit láttuk vendégül, ahol számtalan önkéntes működött közre a gyermekek boldogságáért.

    A DVSC-TVP Aquaticum női kézilabdacsapat tagjai és a DVSC-TEVA labdarúgó csapat legendái és fiatal játékosai ajándékokkal, meglepetésekkel várták a különleges találkozást. A dedikált poszterek, pólók és labdák mellett gyümölccsel, szaloncukorral is kedveskedtek a gyerekeknek, akik bizalmát hamar elnyerték.  A gyermekek számára az OTP Bank északkelt-magyarországi régió debreceni központjának önkéntes csoportja egyedi készítésű ajándékcsomagokkal  és kabala állatokkal csatlakozott. Természetesen a Mikulás szívmelengető szavai sem maradtak el a csomagok mellől.

Comments are closed.